Veel gestelde vragenHeb je een vraag over Thuiswerkbaan.be? Lees dan eerst deze pagina goed door, mogelijk staat het antwoord op je vraag hierbij. Als dit niet het geval is, kan je contact opnemen.Wat is het beleid ten aanzien van het plaatsen van advertenties?

Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen waarin erotische modellen zich aanbieden of gezocht te worden. Het is niet toegestaan om vaker dan eens in de twee weken een advertentie plaatsen. Zo houden we het leuk voor iedereen. Plaatst u een nieuwe advertentie met dezelfde inhoudt, maar laat u de oudste advertentie staan, dan zal de nieuwste advertentie van de website worden verwijderd.Ik ben mijn bevestigingsmail kwijt, hoe wijzig/verwijder ik mijn advertentie?


Dit probleem is simpel op te lossen.
Surf eerst naar je advertentie, en scroll naar beneden. U ziet dan een invoervak.
Vul je e-mail adres in, en klik op "Opnieuw aanvragen". Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail waarmee je je advertentie kunt wijzigen en verwijderen.
Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je de advertentie hebt geplaatst.

Hoe verwijder/wijzig ik mijn advertentie?


Gebruik hiervoor de bevestigingsmail die je ontving na het plaatsen van je advertentie.
Deze e-mail bevat de link die je nodig hebt om je advertentie te wijzigen.

Is Thuiswerkbaan.be helemaal gratis?


Ja, Thuiswerkbaan.be is echt helemaal gratis en vrijblijvend..

Zijn alle advertenties op Thuiswerkbaan.be betrouwbaar?


Houd er rekening mee dat iedereen op Thuiswerkbaan.be kan adverteren. Er is dus niets te zeggen over de betrouwbaarheid van de adverteerders.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?


In elke nieuwsbrief die door Thuiswerkbaan.be verstuurd wordt, is onderaan een link geplaatst. Deze link kunt u gebruiken om uw e-mail adres te wijzigen, of om u af te melden. Na afmelding ontvangt u geen nieuwsbrieven meer van Thuiswerkbaan.beIk heb mijn advertentie verwijderd, maar de advertentie staat nog in zoekmachines


Na het verwijderden van de advertentie, duurt het even voordat ook zoekmachines doorhebben dat uw advertentie niet meer bestaat. Over het algemeen is een verwijderde advertentie binnen enkele weken niet meer in de zoekresultaten te vinden.

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie