Wat?Waar?


Vacatures

Gratis uit eten en geld toe? Het kan!
Functieomschrijving

Krijg leuke opdrachten als Mystery Shopper!

Als Helion Evaluator zal u verschillende winkels beoordelen door u te gedragen als een dagelijkse klant. U volgt een bepaald scenario waarna u online een vragenlijst zal invullen om uw ervaring te beschrijven. Mystery Shopping is geen voltijdse bezigheid maar het is een ideale en leuke manier om wat bij te verdienen. Inschrijving is gratis.

Ervaring met Mystery Shopping is niet nodig. Helion voorziet in aangename gratis online trainingen om u zo snel als mogelijk op te leiden tot één van de meest gewaardeerde mystery shoppers binnen de industrie. '

Als Helion Evaluator wordt u ingezet om uw observaties in een verslag te zetten. U krijgt altijd specifieke instructies voor elke opdracht. Belangrijk: De opdracht dient op tijd te worden afgerond; er is sprake van deadlines.

Om een Helion Evaluator te worden, zijn volgende zaken nodig:

- Minimaal 18 jaar
- Oog voor detail
- Oog voor deadlines
- Goede communicatievaardigheden
- Goede schrijfvaardigheden
- Regelmatige toegang tot computer en Internet
- Bereikbaar per telefoon
- En last but not least ...u moet het vooral leuk vinden om de opdrachten uit te voeren!

De opdrachten zijn zeer uiteenlopend. De voornaamste bezoeken hebben plaats bij de kapper, verschillende winkels & restaurants. Soms zijn er ook telefoonevaluaties of beoordelingen van vliegtuigmaatschappijen & hotels.

U wordt voor elke afgeronde evaluatie betaald. De vergoeding wordt duidelijk gecommuniceerd voordat u een opdracht aanvaardt. Het bedrag van de vergoeding ligt meestal tussen € 15,- à € 40- per opdracht. Uw tegoed wordt maandelijks overgemaakt naar uw bank- of Paypal rekening. Als u een aankoop moet doen tijdens uw mystery visit, zal deze worden terugbetaald tot een vooraf vastgesteld maximum.

Klik op onderstaande link en word Helion Evaluator!

Solliciteer

Over deze vacature

"Gratis uit eten en geld toe? Het kan!"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie