Wat?Waar?


Vacatures

Recent nu ook in Belgie It works Bodywraps
Functieomschrijving

heb jij ervaring met MLM of wil je graag je eerste ervaring opdoen?
Een belangrijk aspect van MLM is om er vroeg bij te zijn.

It works bodywraps is vrij recent verschenen in Belgie.

De bodywrap is een kant en klare wrap voor thuisgebruik die de huid lift en verstevigd en de onderliggende vetcellen reinigd zodat u ook vele centimeters verliest.
De wrap gebruik je 1 uurtje tot max 4u , daarna werkt het nog 72u verder

It works bodywraps werkt ook met een 90 days challenge met echt verbluffende resultaten. Voor en na foto's te zien op onze website (zeker kijken)

Lijkt het je leuk om iets bij te verdienen door mensen te helpen in 90 dagen een strakker en slanker lichaam te bekomen? Met de zomer voor de deur wil iedereen toch wel weer in die bikini kunnen verschijnen :)

Dit kan echt volledig van thuis uit. Je beschikt over een eigen website voor bestellingen, registratie voor de 90 days challenge enz .. alle begeleiding kan via mail

meer info op www.bodywrapshasselt.be

Profiel kandidaat
Je vind MLM leuk om te doen en begrijpt hoe je hier een serieus inkomen mee kan opbouwen, je bent een doorzetter en weet wat je wil bereiken.

Je bent iemand die weet dat het belangrijk is om bij de klippen te zijn bij het MLM gebeuren wegens het nog zeer grote potentieel en deze kans met 2 handen grijpt

Arbeidsvoorwaarden
goede verdienste

echt van thuis uit werken

geweldig produkt met geweldige resultaten

Solliciteer

Over deze vacature

"Recent nu ook in Belgie It works Bodywraps"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie