Wat?Waar?


Vacatures

Leer thuis geld verdienen met je smartphone!
Functieomschrijving

Wij zijn een jong sterk groeiend bedrijf om zoek naar nieuwe collega's!

Wij bieden een job waarbij je gemakkelijk van thuis uit en met je smartphone geld kan verdienen!

Wat doen we?
Onze hoofdactiviteit bestaat uit het traden op de Forexmarkt. Hierbij gaan we winsten maken op het kopen en verkopen van bepaalde valuta.

Hoe doen we dat?
Via videotraining leer je de kneepjes van het vak. Op ons platform zijn er verschillende methodes die je worden aangereikt om het traden te leren. Hierbij krijg je continu tips van professionals en opleidingen die je het mogelijk zullen maken geld te gaan verdienen. Ook zijn er wekelijks trainingen die je vrijblijvend kan bijwonen.

Wie zoeken we?
We zoeken (jonge) ondernemers die er echt voor willen gaan! Teamspirit en doorzettingsvermogen zijn een van onze stokpaardjes! Dit alles kan vanuit thuis maar ook regelmatig organiseren we meetings en opleidingen.(niet verplicht) Alles kan van thuis uit!

Wat heb je nodig?
Wij vragen een kleine investering van ca.€200. Hiervoor krijg je het volledige startpakket om meteen geld te kunnen gaan verdienen. Dit startkapitaaltje heb je vaak al op 1 week terugverdiend!
Voorkennis is absoluut geen vereiste aangezien wij voldoende middelen voorzien om jou dit aan te leren.

Extraatjes?
Vind je dit systeem zo goed en wil je je vrienden en familie ook geld laten verdienen? Vertel het hen door en reken op vaste maandelijkse inkomsten bovenop je eigen trades!

Lijkt dit alles wat voor jou? Contacteer ons dan op onderstaande gegevens voor een gesprek!

Toch nog twijfels? Contacteer ons dan voor een meeting waarin wij alles verduidelijken en meer informatie verstrekken!

Tot snel!

Solliciteer

Over deze vacature

"Leer thuis geld verdienen met je smartphone!"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie