Wat?Waar?


Vacatures

Wordt nu onze collega in ons team
Functieomschrijving

· Sta je open voor een bijbaan die je niet belemmerd in wat je momenteel doet?
· Sta je open om op een andere manier van inkomsten te generen en in deeltijd te werken?
· Heb je ooit afgevraagd or er een manier is om via Facebook geld te verdienen?
· Heb je er ooit over nagedacht om meer tijd met jouw gezin of familie door te brengen?
· Vindt je het aantrekkelijk om thuiswerk te doen?

Profiel kandidaat
Niet van toepassing

Bedrijfsomschrijving
Futurenet heeft een tal van leuke manieren om online geld te verdienen.
Je kunt Futurenet vergelijken met Facebook met als enige verschil dat Facebook al meer dan 5 biljoen verdiend heeft met advertenties. Bij Futurenet wordt je betaald om dingen te liken, te delen, .... omdat zij een gedeelte van hun winst verdelen onder de leden.

Arbeidsvoorwaarden
Futurenet heeft u veel te bieden zoals apps, games, e-books, leermiddelen, foto’s, turtorials, videoclips, muziekclips, muziek, geluiden, sjablonen voor websites, verjaardagskaarten,….. Het ligt aan jou of u hier gebruik maakt van het aanbod of dat je liever je eigen services aanbiedt.

Futurenet geeft jou de mogelijkheid om permanent een inkomen te ontwikkelen. Er wordt aangeraden om éénmalig te investeren tussen de $10 en $1.685 maar enkel als u dat zelf wil. U kunt met de opbrengsten uw eigen online business blijven uitbreiden

Ons aanbod is zeker interessant en daarom vragen wij u om deze fantastische mogelijkheden te delen met vrienden, kennissen en familie. Zo kunnen zij ook beginnen om een eigen online inkomen op te starten.

De Futurenet Club aanbieding is geldig over de hele wereld. U kunt starten vanaf dag 1

U krijgt gratis opleidingen via Whatsapp dat je op je gsm en ook op pc kunt gebruiken. Deze opleidingen zijn volledig gratis.

Solliciteer

Over deze vacature

"Wordt nu onze collega in ons team"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie