Wat?Waar?


Vacatures

THUISWERK voor mannen en vrouwen met power!
Functieomschrijving

Twee jaar geleden werd ik geleefd. Ik had geen tijd meer voor mijn gezin, mijn kinderen laat staan dat ik tijd had voor vrienden of familie. Toen heb ik de kans gegrepen om mijn eigen onderneming op te starten zonder er een financiële kater aan over te houden. Ik word goed opgevolgd en opgeleid door enthousiaste collega's.

Nu werk ik van thuis uit en kan ik mijn tijd zelf indelen.

Wees geen slaaf van jezelf....noch van een ander. Het is zo verleidelijk om maar op dezelfde weg door te blijven gaan en alles wat je hebt te gebruiken om het Wel-Zijn van de ander te bevorderen. Toch heb je inmiddels wel meerdere malen ervaren dat het je, behalve emotionele stress, ook lichamelijke klachten oplevert.Wees de meester van je eigen leven en bepaal vanaf nu je eigen leven!

Wil jij ook een totale ommekeer in je leven en nu echt gaan voor je dromen? Alles is mogelijk. Neem een kijkje op mijn webpagina en vul zeker het webformulier in www.christinebourdeaudhui.be
Wat heb je te verliezen? Doe het vandaag nog!

THUISWERK voor iedereen die van zijn leven een succes wil maken!

Solliciteer

Over deze vacature

"THUISWERK voor mannen en vrouwen met power!"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie