Contact

Via het formulier hieronder kunt u contact met ons opnemen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Neem eerst de Veel Gestelde Vragen door, voordat u contact opneemt. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u hieronder contact met ons opnemen. Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen:

ThuiswerkBaan is een website waar vraag en aanbod van thuiswerk bij elkaar worden gebracht. ThuiswerkBaan biedt zelf geen thuiswerk aan en ook geen betaalde abonnementsdiensten.

Als u vragen heeft over de volgende onderwerpen, kunt u contact opnemen met de klantenservice: - Vragen over het gebruik van ThuiswerkBaan
- Klachten over ThuiswerkBaan
- Klachten over een adverteerder op ThuiswerkBaan
- Suggesties om ThuiswerkBaan te verbeteren

Deze dienst is geheel gratis. ThuiswerkBaan zal nooit geld van uw rekening afschrijven.

Heeft u echter inhoudelijke vragen over een vacature, dan is het aan te raden om contact met de desbetreffende werkgever op te nemen.

U kunt contact opnemen met ThuiswerkBaan via onderstaand contactformulier. Binnen enkele dagen ontvangt u een gepast antwoord op uw vraag.
Naam*
E-mailadres*
Onderwerp*
Bericht*

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie