Wat?Waar?


Vacatures

supervisor Home office agents
Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de BeNeLux gebied en manage a team of telesales operators die van thuis uit ons product bij de bedrijven voorstelt.
Je taak zal voornamelijk het dirigeren van je team en zorgen dat ze de verkoop targets halen, ingrijpen waar nodig en dagelijks rapporteren bij je manager.
Deze is een nieuw product die op de markt wordt gelanceerd vanaf 15/09/2014.
Wij zoeken iemand die verantwoordelijk zal zijn om de groei van ons bedrijf te promoten in de BeNelux gebied.

Profiel kandidaat
Wij zoeken iemand die autonoom kan werken , die ervaring heeft in verkoop en een team te leiden al dan niet op afstand, Min. Hoger Onderwijs diploma en is bij voorkeur Tweetalig Frans/Nederlands en is gemotiveerd en ambitieus om een nieuw project te doen slagen.

Bedrijfsomschrijving
ITYouropinion is een Frans Marketing bureau die een innovatief en gebudgeteerd programma heeft ontwikkeld waar elk bedrijf een nood aan kan hebben op gebied van marktonderzoek en enquetes bij hun klanten.
Dit product wordt gelanceerd op 15 September 2014 in over 120 landen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een Freelance contract voor de eerste 3-4 maanden met een commissie op het gerealiseerd omzet voor de BeNelux landen deze wordt maandelijks uitbetaald. Na de Freelance periode mogelijkheid om een vast contrat te krijgen binnen ITYouropinion.

Solliciteer

Over deze vacature

" supervisor Home office agents"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie