Wat?Waar?


Vacatures

Bijverdienen wanneer het jou uitkomt
Functieomschrijving

Functie:

Je kunt kiezen om aan de slag te gaan als Textchat Operator of als Webcammer. Bepaal zelf op welke momenten van de dag je beschikbaar bent om te werken. Werken als Textchat Operator of Webcammer is een fantastische manier om op afstand geld te verdienen zodra je even wat vrije tijd hebt. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week via ons aan de slag. Des te langer je werkt, des te beter zul je verdienen.

Profiel kandidaat
Textchat Operator profiel:

Als text chat operator bestaat je rol uit het online vanaf je pc of laptop reageren op berichten van klanten. De bedoeling is dat je hier creatief en fantasierijk op ingaat.

Eisen:

• Minimaal 18 jaar oud.
• Correct Nederlands kunnen typen is een must.
• Je beschikt over een goede internetverbinding.
• Je hebt geen moeite met spannende berichten.
• Ervaring is een pre.

Wij bieden je een leuke freelance opdracht met uitstekende verdiensten per verzonden bericht. Daarnaast krijg je wekelijks uitbetaald. Stuur je reactie en motivatie naar careers[at]chatconnect.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Webcammer profiel:

Als webcammer bestaat je rol uit het online entertainen van klanten vanachter je webcam. Uiterlijk is niet belangrijk. Ook stellen wij geen eisen aan hoever je gaat. Zowel vrouwen, mannen, als stelletjes zijn welkom.

Eisen:

• Minimaal 20 jaar oud.
• Je beschikt over een goede internetverbinding en een webcam.
• Je bent niet verlegen achter de camera.
• Ook hier is ervaring een pre.

Bedrijfsomschrijving
Wie zijn wij?

Chatconnect is de ideale ontzorgingspartner als het gaat om de inzet van operators voor contactwebsites.

Wij zijn voornamelijk actief binnen de entertainment sector. Onze speerpunten zijn uitblinken in service, kwaliteit en rendement.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een leuke freelance opdracht met uitstekende verdiensten per minuut. Daarnaast krijg je wekelijks uitbetaald. Stuur je reactie en motivatie naar careers[at]chatconnect.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Solliciteer

Over deze vacature

"Bijverdienen wanneer het jou uitkomt"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Vacature tip!

Wilt u zien welke vacatures er voor u beschikbaar zijn? Schrijf u gratis in bij Trending Jobs, ontvang relevante vacatures per e-mail en maak kans op €250!

Gratis inschrijven


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie